Huset

California Palm road hedder gaden hvor vores hus ligger. Området kaldes Paradise Palms i byen Kissimmee tæt på Orlando der ligger midt i Florida, USA 

 Huset indeholder i stueetagen en stor kombineret dagligstue, spisestue og køkken.

Køkkenet er udstyret med stort amerikansk køleskab, mikroovn  komfur og opvaskemaskine samt køkkengrej og service til 12 personer. Men med de talrige restauranter der ligger i området er det ofte både lettere og billigere at gå ud.

Højt spisebord med plads til 8 personer

I Stuen er der et 50 tommers fladskærms tv, hvor der er installeret både DVD og Wii. Der er endvidere gratis high speed internet adgang (Wifi) og +100 tv kanaler.

 Fra stuen er der adgang til den delvist overdækkede terrasse og pool`en, der er afskærmet af et myggenet. Der er mulighed for, at opsætte et hegn på tværs af terrassen  så børnene ikke kan falde i poolen.

 

Huset har 5 soveværelser,

der alle har  32”tv med DVD, lofts vifte og god skabs plads.

I stueetagen ligger 2 af soveværelserne.

Værelse 1: Er indrettet med 2 ” Twin size” senge (enkelt senge)


Værelse 2: Er med en ”Queen size” seng (dobbelt seng).Disse værelser deler et badeværelse.                                                 Resten af værelserne ligger på 1. sal.
Værelse 3: Har 2 ”Full size” senge (1½ mands seng) med
badeværelsebrusekabine.
Værelse 4: er indrettet med en ”King
size bed” (Meget stor dobbelt seng) og har eget Badeværelse.

Værelse 5:  ”Master bed room”  og har ligeledes en ”King size bed”. Dette værelse har også eget badeværelse, hvor der Kombineret bruser/karbad.

Se iøvrigt grundtegningen for at se fordelingen af værelserne.

Iøvrigt er der vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt.

Prisen inkluderer alt det nødvendige sengelinned og håndklæder (til brugi huset) Der er hårtørere i flere af husets badeværelser.

I skal selv sørge for vaskepulver, opvaskemiddel, håndsæbe og den slags under opholdet samt badehåndklæder til brug ved fælles poolen og strandture.

Det hele kan købes i fælles husets butik, men der ligger flere store supermarkeder inden for kort køreafstand, hvor I kan handle billigt. Der sælges også badehåndklæder overalt,  med alverdens motiver/ farver og i alle prisklasser, så I her kan spare lidt på pladsen i kufferten.

I huset ligger en opslagsbog med mange praktiske oplysninger. Her er også telefonnummeret til vores management firma, som kan kontaktes hvis man har behov for yderligere hjælp og vejledning, under opholdet.  Ønsker man ekstra rengøring under sit ophold kan det bestilles hos management firmaet, prisen er ca. 110 $.

Prisen inkluderer El og vand, dog undtaget el til opvarmning af poolen, hvis I ønsker dette.

Det koster 110 $ til Slut rengøring. (obligatorisk)  .